Full service en professioneel dienstverlener

Van Rooij Accountants & Adviseurs is een full service dienstverlener op het gebied van accountancy. Naast het voeren van de administratie, het samenstellen van de jaarrekening en de verzorging van de diverse belastingaangiften zijn wij ook het aanspreekpunt voor diverse andere vraagstukken.Kwaliteitswaarborg

Ons kantoor is aangesloten bij de beroepsorganisaties NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en RB (Register Belastingadviseurs), waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Beide beroepsorganisaties stellen hoge eisen aan haar leden met betrekking tot het volgen van verplichte permanente educatie. Daarnaast hebben wij een netwerk van specialisten op het gebied van fiscale, juridische en personeelszaken. Deze opzet maakt dat wij kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen leveren tegen concurrerende tarieven.

 • Het voeren van administraties

  Wij nemen geheel of gedeeltelijk uw administratie (online) uit handen.
 • Het voeren van loonadministraties

  Voor directeuren grootaandeelhouders en ondernemingen met meerdere werknemers verzorgen wij de (digitale) loonstroken en loonaangiften.
 • Het samenstellen van jaarrekeningen

  Voor alle ondernemingsvormen stellen wij de jaarrekeningen samen (inclusief de publicatiestukken voor besloten vennootschappen). Mede als basis voor de winstaangiften, ten behoeve van banken en overige gebruikers en om te voldoen aan de wetgeving.
 • Het verzorgen van belastingaangiften

  Wij verzorgen de aangiften BTW, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Dividendbelasting, Erfbelasting en Schenkbelasting.
 • Fiscaal- en bedrijfsadvies

  Wij adviseren omtrent belastingaangelegenheden, het inrichten van de administratieve organisatie, het opstellen van ondernemersplannen, begeleiding van bedrijfsovernames en herstructureringen, het oprichten van één of meer B.V.'s, het voorbereiden van financieringsaanvragen etc.